w77 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam mam takie pytanko czy bluzy fox np. jak ta http://www.allegro.pl/item1097571962_bluza_koszulka_fox_m_motocross_quad_enduro_atv.html są z takiego samego materiału jak wszystkie inne koszulki oddychające bo przymierzam się do zakupu a wole luźne koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jak najbardziej, ale jednak taka przylegajaca koszulka lepiej radzi sobie z odprowadzaniem potu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 tak właśnie myślałem ale te luźne dużo bardziej mi się podobają tylko jeszcze pozostaje ta rozmiarówka bo z opisu wynika że te bluzy są strasznie długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bo to jest koszulka do Dh. Wszystkie są takie długie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w77 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Niestety rozm. M okazał się za mały. Wie ktoś może gdzie można w sieci dostać taką samą bluzę (Fox Encore 2 Patriot) rozm L ? bo ja niestety nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.