BUBUs Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam, mam problem z dobraniem odpowiedniego rozmiaru koszulki i spodenek tej firmy. Chciałem zakupic przez mikesport.pl, ale podane tam rozmiary są jakieś duże... http://www.mikesport.pl/p/pl/3208/rogelli-basic-de-luxe--spodenki-rowerowe.html http://www.mikesport.pl/p/pl/4215/rogelli-torino---koszulka-rowerowa.html Mam 181 cm wzrostu, 87cm w klatce, 76cm w pasie. Jaki rozmiar wybrać. Spodenki wydaje mi się, że L będzie ok, a przy koszulce zastanawiam się między l a xl. Jeżeli ktoś ma ubrania tej firmy, to prosiłbym o pomoc Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 L bedzie dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja mam 112 w klacie i xl jest ciut lużna, więc na tobie będzie jak żagiel. Straszny chudzielec jesteś czy ja taki spaślak. Wygląda że dla Ciebie M będzie dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ja przy prawie 90 w pasie i 120 w klatce mam Lki i nie są bardzo dopasowane (delikatne luzy) zarówno spodenki i koszulka więc Tobie polecam zdecydowanie M o ile nie S, zwłaszcza że spodenki bierzesz bez szelek więc za luźne Ci będą zjeżdżać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BUBUs Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 też się zastanawiałem nad mniejszymi rozmiarami, ale czy np. w rozmiarze M ta koszulka nie będzie za krótka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 ja mam 180 czyli podobnie jak Ty i dla mnie L-ka jest trochę za długa, mogła by być znacznie krótsza więc spokojnie mniejsze rozmiary nie będą za krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 mam ki9lka rzeczy Rogelli i przy 186cm wzrostu i 100w klatce L lub XL zależy od ciucha koszulki L a już np bluza XL u Ciebie to będzie między M a L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golebiow6 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Mam 181 wzrotu w pasie ok 88cm w klatce ok 110cm. Z rogelli mam bluzę na długi rękaw model Capri XL. O ile w klatce jest bardzo dobra to już na rękach troszeczkę przyluźna. Mam jeszcze getry Rogelli Banks w rozmiarze L i te idealnie opinają mi nogi i tyłek Ale nogawki są trochę zbyt krótkie. Ale taki już mankament mojej budowy, bowiem mam stosunkowo długie kończyny. Tera zastanawiam się nad kupnem krótkich spodenek i wybór padnie chyba na Rogelli Paradiso z szelkami. O ile nad modelem wciąż się waham, tak nad rozmiarem nie. Na pewno zamówię L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.