dzacek Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Wczoraj poprowadziłem przewód hydrauliczny w swoim hamulcu tak jak jest zaznaczone na czerwono (tam gdzie przerywana linia, linka idzie pod mufą suportu podobnie jak linka przerzutki): Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby poprowadzić go tak jak zaznaczyłem na niebiesko? Czy prowadzenie go dołem ma jakiś wpływ na siłę hamowania? Proszę o pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ułożenie przewodu nie wpływa na siłę hamowania,możesz ułożyć go sobie jak chcesz. W moim rowerze przewód poprowadziłem górą (na rysunku-kolor niebieski) PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dun Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 im krocej tym lepiej, mniej plynu w ukladzie = wieksza kultura pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.