kubzys Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 więc który z tych? xcm 100mm lock out czy xct v2? oba z 2010 roku nowe. jaki więc lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jasne, że XCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 bo kolega ma xct i się chwali że ma lepszy. ja mu od początku mówiłem że mój (xcm) lepszy. jak jeszcze więcej osób napisze że xcm lepszy to mu pokaże to forum to się zdziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 XCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Obawiam się, że obydwa nadają się co najwyżej do wbijania gwoździ w porównaniu z takim XCR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.