Gość Kuba Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam. Mam mozliwosc zakupu nowego Corrateca x-vert cross gente 2009 za około 1500 zł w takiej specyfikacji: • Frame: Ultra Light Tubing Powershape • Technology: Alloy 6061 • Fork: RST Neon ML, 75mm Lockout • Rear Derailleurs: Shimano Deore XT • Front Derailleurs: Shimano Deore Topswing (M530) • Shifter: Shimano Deore • Brake Lever: Shimano 421 • Brakes: Shimano 432 V-Brake • Bottom Bracket: Shiamno 442, 175, 44-32-22 • Inner Bearing: Tange Seiki • Pedals: corratec MTB • Cassette Sprocket: Shimano CSHG50 • Chain: Shimano CSHG53 • Hub: Formula • Rim: zzyzx ST16 • Tires: Continental Double Fighter II • Tubes: Continental • Spokes: DT Champion 1.8, si • Headset: Tange Seike ZSTE • Stem: zzyzx winkelverstellbar • Handlebar: Corratec B-bone double butted • Grips: corratec Rubber Man • Seat Post: zzyzx 150N, 30.8 • Saddle: corratec 2603 • Seat Clamp: zzyzx Przygode z rowerami dopiero zaczynam wiec moje pytanie: czy warto za te sume?
Pytanie
Gość Kuba
Witam. Mam mozliwosc zakupu nowego Corrateca x-vert cross gente 2009 za około 1500 zł w takiej specyfikacji:
• Frame: Ultra Light Tubing Powershape
• Technology: Alloy 6061
• Fork: RST Neon ML, 75mm Lockout
• Rear Derailleurs: Shimano Deore XT
• Front Derailleurs: Shimano Deore Topswing (M530)
• Shifter: Shimano Deore
• Brake Lever: Shimano 421
• Brakes: Shimano 432 V-Brake
• Bottom Bracket: Shiamno 442, 175, 44-32-22
• Inner Bearing: Tange Seiki
• Pedals: corratec MTB
• Cassette Sprocket: Shimano CSHG50
• Chain: Shimano CSHG53
• Hub: Formula
• Rim: zzyzx ST16
• Tires: Continental Double Fighter II
• Tubes: Continental
• Spokes: DT Champion 1.8, si
• Headset: Tange Seike ZSTE
• Stem: zzyzx winkelverstellbar
• Handlebar: Corratec B-bone double butted
• Grips: corratec Rubber Man
• Seat Post: zzyzx 150N, 30.8
• Saddle: corratec 2603
• Seat Clamp: zzyzx
Przygode z rowerami dopiero zaczynam wiec moje pytanie: czy warto za te sume?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.