bobobartus Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Posiadam model treka 6000 z 2008 roku i mam do Was kilka pytań. Na początek specyfikacja roweru która znajduje się pod adresem http://www.ssc.pl/trek2008/6000.html Moje pytania to: Czy mój rower jest dobry? Chodzi mi tutaj o dalsza jego rozbudowę. co mogę w nim wymienić? Co muszę w nim wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobobartus Napisano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Bardzo spoko rower. Jeśli wszystko działa to do wymiany mógłbym polecić jedynie pedały na SPD i zakup butów pod nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twix09 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 To zależy od kwoty jaką dysponujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Zależy co Ty chcesz zmienić. Rower ogólnie nie najgorszy. SPD + buciki i od razu jazda stanie się zupełnie inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witam wszystkich! Posiadam model treka 6000 z 2008 roku i mam do Was kilka pytań. Na początek specyfikacja roweru która znajduje się pod adresem http://www.ssc.pl/trek2008/6000.html Moje pytania to: Czy mój rower jest dobry? Chodzi mi tutaj o dalsza jego rozbudowę. co mogę w nim wymienić? Co muszę w nim wymienić? "Dobry" jest pojęciem względnym. Co możesz? Wszystko. Co musisz? Wszystko! Może napisz nam co Ci przeszkadza, co według Ciebie jest słabym ogniwem tego roweru? Jakim budżetem dysponujesz? Czy chcesz zrzucić na wadze, czy może dodać kilka alu śrubek by nadać mu "charakteru"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.