kolo Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Mam problem z tymi pedalami..konkretnie z jednym-lewym-pekla sprezyna.. Szukalem juz chyba wszedzie i dochodze powoli do wniosku ze idzie kupic do tych pedalow wszystko procz sprezyny.. Moze ktos wie gdzie w polsce jest serwis tego sprzetu? Moze ktos wie czy do tych pedalow beda pasowaly sprezyny od jakiegos tanszego modelu? np. http://www.allegro.pl/item1092336041_nowe_pedaly_crank_brothers_candy_2xprawe_bloki.html pozdrawiam blazej
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2010 Jeżeli na gwarancji to wysyłaj do 7anna, oni mają dobry serwis. A jak nie to myślę, że sprezyny powinny pasować, tylko zobacz czy prawa jest taka sama jak lewa.
kolo Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Napisano 30 Czerwca 2010 Pedaly juz nie sa na gwarancji.. Pisalem do 7anna ale sie nie odzywaja. Jedyna rzecz o jaka sie martwie w kwesti kompatybilnosci tych sprezyn to srednica wewnetrznego sworzna na ktorym jest osadzona. U mnie ma on srednice 11mm. Moze jest ktos w posiadaniu pedalow Crank Brothers Candy i moglby zmierzyc czy ta srednica ma taka sama wartosc?
1415chris Napisano 30 Czerwca 2010 Napisano 30 Czerwca 2010 Tak to jest ta sama sprezyna, kiedys szukalem czerwonej do sl-ow i to byla jedyna opcja, kupic candy i podmienic sprezyny. Serwisy nie sprzedaja sprezyn luzem nawet w uk Ale warto spytac sie gosci z 7anna ile oni cie za to skasuja.
kolo Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Napisano 30 Czerwca 2010 czyli kupuje te candy i zobaczymy:) Jak wczesniej wspomnialem do 7anna pisalem w piatek chyba i do dzisiaj sie nie odezwali..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.