Mod Team sznib Napisano 30 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Zamierzam niedługo wymienić piastę tylną Shimano fh-m475 na coś na maszynach. Chciałbym kupić coś o zbliżonej średnicy kołnierzy żeby zostawić szprychy, jednak nie mogę nigdzie znaleźć info jaka jest ta średnica w Shimano fh-m475. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Przenoszę do działu Koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makosia Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Wiem, że odświeżam ale też mi potrzebna jest ta informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Sierpnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ja wymieniłem tą piastę na Dartmoora Freeforce, czyli Novateca D042SB-SS z innym napisem: http://www.novatecwheels.com/novatec/english/p_show.php?sid=37 i szprychy podpasowały, więc średnica taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebul08 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 60,5 mm Odległość lewego kołnierza od środka piasty: 32,5 mm i prawego: 19,5 Zastrzegam, że to moje własne wyliczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.