ins4ne Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jak w temacie. Możecie kogoś polecić? Tanio & solidnie ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Poszukaj na LB, tam jest dość obszerny temat dotyczący prawidłowej pozycji na rowerze. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jak w temacie. Możecie kogoś polecić? Tanio & solidnie ofc. Popytaj w Airbike - czytałem, bodajże w Bb, że mają coś takiego oferować. Z góry uprzedzam, że nie korzystałem, więc o solidności nic nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 http://www.airbike.pl/1/25/BG-Fit-Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.