bjaszewski Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Myślę i szukam.. Po głowie chodzą mi takie modele: 1.Unibike Expert 2.Mbike RENEGADE 0.6 3.kolega z forum polecoł mi też taki: http://bike-arena.pl/index.php?p1482,viper-x-team-xt-slx-reba-sl-2010-50-cm-dostepny Poproszę o jakieś porady i inne modele w tym przedziale cenowym. Chciałbym najlepiej coś z Rebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 http://www.skiteam.pl/rower/Cube/ltd-comp/ - może coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjaszewski Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jestem na etapie takiego dylematu: Cube Ltd Team Rx za 3700zł, pojawił się też Poison. Także nie wiem już sam. Jak Oceniacie amory w tym Cube? Proszę bardzo o więcej typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ten Cube ltd team rx-fajny rower na calkiem niezlym osprzecie ; osobiscie brałbym. Unibike Expert-strasznie ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjaszewski Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mam też dostęp do Rockrider 8.2 w cenie 3700. Dalej czekam na jakieś tipy. Wszyscy na wakacjach? Reasumując: 1.Unibike Expert 2.Mbike RENEGADE 0.6 3.Rockrider 8.2 4.Cube Ltd Team Rx 5.Viper X-Team gajny osprzęt, ale martwii mnie brak opinii i odległość do ew. serwisu. Dziękuje za porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjaszewski Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Dalej kontynuuję pisanie z samym sobą ... Jak pisałem wcześniej mam dostęp do Cube Ltd Team Rx za nawet niecałe 3700. Martwi mnie jednak opinia o rowerach Cube, że rzekomo ciężko się na nich podjeżdza i są ogólnie twarde. Czy jest ktoś na forum w stanie sprostować temat? Po krótkiej jeździe rzeczywiście wydał mi się dość twardy, a co będzie na górkach ? Czy ktoś miał do czynienia z rowerami Viper, bo często jest polecany na tym forum, w tej samej cenie w lepszym osprzęcie... Jak Waszym zdanie wypada w porównaniu z Cube? Natrafiłem jeszcze na coś takiego SPECIALIZED ROCKHOPPER SL PRO. http://www.allegro.pl/item1098222571_specialized_rockhopper_sl_pro_10_nowy_wroclaw.html Na zachodnich forach polecają. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ja mam Cube-a i pierwszy raz słyszę opinię , że ciężko się na nim podjeżdza xD , są twarde? . Jezdze praktycznie 7 razy w tyg po minimum 1,5 godz. czasem krótsza wyprawa , 99% w lesie - pełno podjazdów i jakos nie odczuwam nic takiego aby się ciężko podjeżdzało czy cos... Wiadomo , że rower sam nie jeździ tylko trzeba pedałować .Ten Cube o którym mówisz ma fajny osprzęt , niezły amortyzator.Co do Viper-a , lepiej zainwestować w bardziej renomowaną firmę imo.Cube-y mają fajny stosunek cena-jakość. Co do Speca - oczywiście bardzo dobre rowery , jednak 4000zł to już taka suma za którą mozna kupic fajny sprzęt : ). Lepiej odrzucić Vipery , Ople, Jaguary ,Pantery i kupić coś porządniejszego: ) Wg mnie musisz wybrac miedzy tym Cubem a Specem , z czego spec ma lepsze czesci , a cube jest tanszy.To zalezy od twojego budzetu .No i zwróć uwagę na wielkość ramy . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjaszewski Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Wybór padł na Cube LTD Race w promocyjnej cenie. Dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.