Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mam taki problem. Tylny hamulec hamuje dobrze dopiero jak klocki i tarcza się delikatnie rozgrzeją. Czyli jedno średnio ostre hamowanie. Po czym przez cały okres jazdy hamuje ok. Choć to moje pierwsze hydrauliki i tarcze i może to tak ma być. Ogólnie to hamują lepiej niż V-brake Deore XT które miałem ale spodziewałem się że będą lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam. Możesz rozwinąć myśl? Tez mam SLX-y i tylny hamulec przy prędkości 30-35km blokuje kolo(-: Oczywiście przy mocnym wciśnięciu klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Ile na nich przejechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Koło mi blokuje już przy niewielkiej prędkości 5km/h. Klamkę, naciskam średnio mocno. Przejechane 500km. Pytanie czemu hamuje po lekkim rozgrzaniu(Jak Formule 1 zanim wystartują to grzeją hamulce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.