Skocz do zawartości

[Olej] Do dolnych goleni w Domain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szykuje mały serwis mojemu Domainowi i szukam jakiś tani olej 15w do wlania w dolne golenie. Amortyzol z Orlenu chyba się do tego nada? Stosował to ktoś? Czy lepiej odpuścić i wlać to samo co do tłumika czyli 5w?

Napisano

Do smarowania mozesz byle jakiego nalac byle by gesty byl. Ja sie zastanwaiam nad przekladniowym (75w), tylko zastanawiam sie czy nie bedzie zagesty w niskich temp.

Napisano

Nalanie byle jakiego oleju skończy się byle jaką pracą . Najlepiej zalać takim jak zaleca producent , przecież na marne by nie wskazywał 15w . Lałem taki olej już do domaina 302/318 i do Boxxera Race/Team/i starszy Race . 15 W sprawdzał się idealnie a zwłaszcza że nie jest jakiś strasznie drogi podajże 12 zł .

Napisano

Olej silnikowy do amortyzatora? Nie jestem specjalistą, ale prawdopodobnie amortyzator będzie pracował bardzo tępo. Pomysł trochę jak smarowanie łańcucha olejem kujawskim.

Napisano

Broń boże ole silnikowy do amortyzatora ! ! ! Raz tak zrobiłem z Duro , i po miesiącu w środku , zamiast oleju była galareta ... Wymień ten olej i kup Amortyzol .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...