Bartosz Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, jaki suport będzie najlepszy do korby Shimano Altus fc - m311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Napisano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Dodam ze mam nowy problem ponieważ mój stary suport ma wymiary |-L-34---|-Ś-52---|-P-39---| cały suport ma 127,5 a wg tej strony http://www.kolarstwo-szosowe.gda.pl/bb.html nie ma takiego suportu jak ja potrzebuje co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Tam jest suport 127,5, ale mniejsza z tym. Na kwadrat czy na Octalink? Bo według instrukcji producenta dostępnej na jego stronie internetowej (czemu nigdy nikt na to nie może wpaść...) jest napisane, że dla wersji na kwadrat należałoby wziąć oś 123 mm, a dla wersji Octalink 126 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Napisano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mocowanie jest na kwadrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 No to już wiesz, BSA 68x123. Jakiej firmy to nie powiem dokładnie, ludzie polecają Kinexa lub Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 A tutaj masz tą instrukcję, o której była mowa wcześniej. Można sobie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.