pablof1fan Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, planuje w sierpniu jechać trasą wzdłuż dunaju. Chcemy jechać od początku trasy i aż do czasu kiedy nie skoncza sie nam pieniadze Mam pytanie wlasnie jak z noclegami ? Planujemy wiekszosc czasu spac pod namiotem i jak wygladaja ceny na polach namiotowytch ? I ile kosztyja jakies kampingi ? Z gory dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abrakadabra Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ostatnio dowiedziałam się o istnieniu dunajskiej trasy rowerowej i pomyślałam, że to byłaby świetna trasa na tegoroczny urlop. Austrię i Niemcy mogę sobie podarować, dlatego szukam informacji o pozostałych odcinakach trasy Dodatkowo, poszukuję informacji o schludnych polach namiotowych. Czy ktoś może poradzić, w którym miejscu warto rozpocząć trasę? Najlepiej gdyby był to odcinek o umiarkowanym stopniu trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czita Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 pola namiotowe to cena przeważnie 5-7 euro za namiot wszystko zalezy gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.