supergdynia Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Witam mam pytanie : mam 1 łańcuch(pierwszy) i korbę na których jeżdżę już 4160 km.Z tego co słyszałem 4000 km to o dużo za dużo jak na 1 łańcuch więc nie wiem czy jest on już do wyrzucenia , czy poprostu powinienem kupić nowy a stary zostawić na potem ( tak jak mi mówil znajomy).I czy po kupnie łańcucha powinienem pojezdzic z nim na starej kasecie czy lepiej kasete też kupic nową? Z góry dzieki za odp.
Zidentyfikowany Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Wymieniłbym łańcuch i kasetę A przeskakuje łańcuch?
supergdynia Napisano 28 Czerwca 2010 Autor Napisano 28 Czerwca 2010 nie przeskakuje ale jakos sie "wygina"
Mod Team Odi Napisano 29 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2010 Zły dział, temat przenoszę. Nowy łańcuch się nie przyjmie więc nie szukaj na siłę dziury w całym tylko jeździj, aż to co masz padnie. Myślę że spokojnie zrobisz drugie tyle km.
supergdynia Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Napisano 29 Czerwca 2010 Nowy łańcuch się nie przyjmie więc nie szukaj na siłę dziury w całym tylko jeździj, aż to co masz padnie. Myślę że spokojnie zrobisz drugie tyle km. I tak też uczynię
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.