ozim84 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam. Z racji corocznych wypraw rowerowych(2009 ALPY rowerem -1300km 13dni) wybieramy się z narzeczoną(troche taką świerzynką z okolic Wałbrzycha, jak w temacie do Włoch - Wenecja lecz po drodze zwiedzanie Brna Wiednia Bratysławy jeziora Balaton na Węgrzech i stamtąd do stolicy Słowenii Ljubljany - następnie wybrzeżem do Wenecji Wyprawe licze jak że z kobietą to na ok 20 dni i powrót autokarem z Wenecji do PL. Mamy rowerki treking i górski mamy również sakwy i inny potrzebny sprzęt m.in namiot karimaty itd. kuchenke gazową. I mam takie pytanie jak najtaniej przejechać te tereny i co warto zobaczyć po drodze. Spanie na dziko i jedzonko takie jakie sobie upichcimy Jesli ktos w tym okresie gdzieś bedzie na trasie prosze o kontakt zawsze to miło zobaczyć bratnią duszę na obcej ziemi I jeszcze jedno, nigdy nie jeździłem z kobietą takich wypraw. Czego może brakować mojej kobiecie na takiej wyprawie prosze o odpowiedzi panie na co zwracać uwagę jadąc rowerem z kobietą Z góry dzieki i zachęcam do odpowiedzi Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 witam, juz w poniedziałek wyjazd. Piszcie co ciekawego zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 A ten autokar z Wenecji to zabierze bez problemu rowery? Ja być może w rejonie austriackich Alp pojawię się w okolicy 25 lipca, ale to wy już będziecie daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Właśnie tego sie najbardziej boje ze nie wezmą nam rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 prosze o usunięcie tematu dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.