Skocz do zawartości

[wyprawa] Wyprawa Rowerowa Wałbrzych-Brno-Wiedeń-Bratysława-jez.Balaton-Ljubljana-Wenecja

ozim84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Z racji corocznych wypraw rowerowych(2009 ALPY rowerem -1300km 13dni) wybieramy się z narzeczoną(troche taką świerzynką :P z okolic Wałbrzycha, jak w temacie do Włoch - Wenecja lecz po drodze zwiedzanie Brna Wiednia Bratysławy jeziora Balaton na Węgrzech i stamtąd do stolicy Słowenii Ljubljany - następnie wybrzeżem do Wenecji

Wyprawe licze jak że z kobietą to na ok 20 dni i powrót autokarem z Wenecji do PL. Mamy rowerki treking i górski mamy również sakwy i inny potrzebny sprzęt m.in namiot karimaty itd. kuchenke gazową. I mam takie pytanie jak najtaniej przejechać te tereny i co warto zobaczyć po drodze. Spanie na dziko i jedzonko takie jakie sobie upichcimy :)

Jesli ktos w tym okresie gdzieś bedzie na trasie prosze o kontakt :) zawsze to miło zobaczyć bratnią duszę na obcej ziemi

I jeszcze jedno, nigdy nie jeździłem z kobietą takich wypraw. Czego może brakować mojej kobiecie na takiej wyprawie prosze o odpowiedzi panie :) na co zwracać uwagę jadąc rowerem z kobietą :)

Z góry dzieki i zachęcam do odpowiedzi

Tomek

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...