Marudaxd Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam, mam taki oto rower. http://www.ceneo.pl/3555518 Katalogowa waga to okolo 16kg. jest on jednak ciezszy podczas jazdy. i tu nachodzi pytanie, czy da sie zrobic na nim manuala.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Manuala da się prawie na wszystkim zrobic (na rowerku z kółkami 16 cali chyba nie ) jak nie umiesz to się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Mój kolega jeździ na fullu (Rower DH) który waży 19,5kg i jakoś potrafi jeździć na manualu... mój rower waży coś około 15kg i też umiem. Mi się wydaje, że tutaj tylko chęci przeszkadzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Na fulu latwiej sie mi robi manuala niz na HT, wiec kolega szału nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 No może i tak. No ale sam fakt że ciężki rower... Bez problemu zrobisz manuala na tym rowerze. Sam zaczynałem na o wiele wiele gorszym sprzęcie i mi wychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dużo zależy od tego jaką masz geometrie ramy . Miałem ramę z suportem mega wysoko , i króciutkim tyłem ( DM DS 4) nie dało rady jeździć na gumie , ani nawet manuala dłuższego zrobić .Teraz mam demówke , na gumie jadę ile chce , manuala bez problemu robię . Ktoś z dobrym skillem , zrobi na manuala na każdym rowerze . TRENING CZYNI MISTRZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.