H3rlitZ Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Postanowiłem złożyć sobie rower na wyprawę. Jakby ktoś mi mógł napisać poszczególne komponenty - przerzutki, hamulce sam ogarnę - chodzi dokładnie o np. koła, opony, korba, wolnobieg ( czyli cały napęd ). Koła muszą być pod vki - najlepiej już gotowe, żeby nie zaplatać. Oprócz tego suport i stery. Cena najlepiej taka, żeby wyrobił się w granicach 600 - 700 złotych - więc najważniejsze, żeby był niezawodny. Rama + widelec : tutaj mam zestaw ze starego roweru, stara - dobra stalowa rama, w sam raz na wypady Piasty : Obręcze : Opony : proponuję Kenda Kwest suport : Korba : Wolnobieg : Przerzutka przód : tutaj proponuję Shimano Altus / Alivio Przerzutka tył : to samo co przód, żeby dobrze współgrało Łańcuch : Manetki : Klamki : Hamulce : tutaj mam Vki Tektro Stery : Kierownica : Jak o czymś zapomniałem to proszę o dopisanie w swoim poście. Rower czysto wyprawowy, na asfalt - niektóre propozycje swoje już rzuciłem. Jakby ktoś coś innego proponował to też chętnie posłucham. Pozdrawiam, H3rlitZ.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.