Skocz do zawartości

[sztyca] 30,9 do 30,4

gronom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nawet jeśli wejdzie to ciężko, a po X km, możesz mieś problem z jej wyciągnięciem.

Też jestem skazany na 30,4 i kupiłem sztyce Accenta, podstawowa kalloya w kellysie była za krótka.

30.4 na pewno robi Kalloy, Accent i BBB.

Napisano

Nawet jeśli wejdzie to ciężko, a po X km, możesz mieś problem z jej wyciągnięciem.

Też jestem skazany na 30,4 i kupiłem sztyce Accenta, podstawowa kalloya w kellysie była za krótka.

30.4 na pewno robi Kalloy, Accent i BBB.

mam dokladnie ten sam problem...ciekawe czy wszystkie kellysy sa tak wymyslone...przydaloby sie chociaz 35cm...

a co myslicie na temat wysuniecia 2cm poza kreske?

czy moze to juz byc zbyt duze naginanie i lepiej szukac odpowiedniej, dluzszej?

Napisano

Akurat 0,5cm to jest duża różnica, można by kombinować przy różnicach 0,1-0,2cm ale nie takiej.

Jak chcesz odłamać komin podsiodłówki to możesz wyciągnąć nawet i 5cm ponad znacznik.:D

Napisano

Akurat 0,5cm to jest duża różnica, można by kombinować przy różnicach 0,1-0,2cm ale nie takiej.

Jak chcesz odłamać komin podsiodłówki to możesz wyciągnąć nawet i 5cm ponad znacznik.:D

chodzilo Ci o milimetry tak? czyli roznice pol milimetra.

az takie to aluminium malo wytrzymale? w takim razie musze szukac odpowiedniej nowej sztycy

dziekuj za odpowiedzi :)

Napisano

Te redukcje też coś są niepolecane z tego co słyszałem, hałasują i nie wiem czy czasami nie było ograniczenia wagi kolarza ale nie pamiętam dokładnie, zresztą tu na forum o tym wzmianka jakaś była.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...