slawex17 Napisano 26 Czerwca 2010 Napisano 26 Czerwca 2010 Szukam dla koleżanki koszyka do bidonu, by zamontować go na pionowej róże bajka. niestety nie ma fabrycznych możliwości na taki montaż, toteż zdecydowałem że zamontuje jej koszyk na metalowe obejmy(ę). Tylko pytanie czy będzie taka w czarnym kolorze? Czerwona linia - miejsce koszyka. Wydaje mi się że TEN KOSZYKbędzie odpowiedni. Zatem. Jaki koszyk nadawał by się na taki montaż? budżet ograniczony: do 20-30zł. także czekam na propozycje
stefanX Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 na róże (a w zasadzie na róży) to możesz zamontować jedynie kokardę. Tylko uważaj, żeby się kolcami ów róży nie skaleczyć
slawex17 Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Napisano 27 Czerwca 2010 bla bla bla. nie myślałem o kwiecie, dobrze o tym wiesz.
Konr4d Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 To ja od siebie będę Ci odradzał koszyki w pełni aluminiowe, wiem że to może w pierwszej chwili wydać się dziwne jednak lepiej sprawdzi się koszyk aluminiowo plastikowy, plastikowe otwory na śrubę tworzą w przypadku mocowań na obejmy ładną podkładkę która usztywnia koszyk i nie powoduje rysowania ramy - jasne że można owijać dętką, jednak po co skoro tu ma się od razu gotowe rozwiązanie Jak będziesz chciał to Ci podeślę linka do sklepu, koszt 6-7zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.