koki22 Napisano 26 Czerwca 2010 Napisano 26 Czerwca 2010 Witam mam do pomalowania rower chcę by był pomalowany w dwóch kolorach czarny i złoty , tylko nie wiem jak je teraz dobrać, czyli gdzie jaki kolor.Chcę,by ten rower wyglądał ,,groźnie" :].W załączniku jest pokazany wygląd tej ramy tylko mój nie ma hamulców tarczowych Proszę o dołączenie załączników w których będzie pokazany ten rower w tych kolorach z góry dziękuję
ugupu Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Witam mam do pomalowania rower chcę by był pomalowany w dwóch kolorach czarny i złoty , tylko nie wiem jak je teraz dobrać, czyli gdzie jaki kolor.Chcę,by ten rower wyglądał ,,groźnie" :].W załączniku jest pokazany wygląd tej ramy tylko mój nie ma hamulców tarczowych Proszę o dołączenie załączników w których będzie pokazany ten rower w tych kolorach z góry dziękuję Ja bym go nie przemalowywał. Już teraz wygląda bardzo groźnie...
Salvin Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Faktycznie groźny to ten rower jest, ale dla właściciela...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.