Robert48 Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam Mam odwieczny problem z doborem odzieży rowerowej, wszystko jest za małe, a jak ma być wystarczająco długie to jest na zawodnika sumo. Szukam rękawków rowerowych. Biceps luźny 27cm(chude ręce) i długość od ramienia do nadgarstka 71 cm, od miejsca gdzie jest styk rękawka koszulki kolarskiej 51 cm, czyli już taka długośc byłaby przyzwoita, problem w tym że najdłuższe rękawki mają max 48cm, ale i tak się NIE nadają bo są na biceps 37-48, czyli najzwyczajniej będą się z zsuwać, ja nie wiem gdzie mam szukać. Raz zaryzykowałem kupiłem nogawki i za krótkie i się zsuwają. Mam 190 cm wzrostu. To jest jakas porażka, sam mam sobie uszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jeśli tylko masz takowe zdolności manualne, to możesz samemu szyć Ale wracając do tematu, ja mając podobny problem z rękawkami (bo z nogawkami nie mam), że się mi ciągle zsuwały poszedłem do sklepu pasmanteryjnego i zakupiłem metr gumki takiej szerokiej, z której sobie udziergałem takie opaski co to je teraz zakładam u góry na ramieniu. Ewentualnie można taką samoróbkę jeszcze wszyć do posiadanych rękawków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Ktoś mógłby mi pomóc znaleźć jakieś rękawki, bo np. Rękawek ma dopasowane rękawki, a jest wysoki:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.