Gość Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ktoś chętny np w ten weekend ...z tym,że byśmy musieli jakoś wyjechać bardzo wcześniej:) Dookola - nie 'dokola' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyrower Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ja bym się kopsnął ale w ten weekend odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 a jakoś w tygodniu ? np poniedziałek ma nie padać. Start stacja metra Młociny.Godzina 7-00 rano albo nawet 6-00 nie wiem czy Ty pracujesz?.Najwyżej przełożymy na następny weekend może jeszcze ktoś się zgłosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokopiko Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja chętny na lipiec/sierpień jak się pogoda poprawi. Proponuje maksimum terenu, bez parcia na AVS`y. Nie znam tych terenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W drugiej połowie sierpnia mógłbym się do Was dołączyć bez jakiś wielkich szaleństw i w niezbyt trudny teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dookoła całego kampinosu, czy tylko czesc oddzieloną przez Roztokę? Bo kiedys zrobilem sobie taką traskę po asfalcie: Piastów-Sochaczew- Młodzieszyn-Kamion-Kazuń Polski-Leszno-Stare Babice-Piastów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Jedziemy zielonym szlakiem dookoła.O to już nas sporo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ile to km w terenie by wyszło? Dziara,dojeżdżałbyś rowerem czy metrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja sie w takim razie piszę, jakie tempo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Tylko jeszcze nie znamy terminu bo dopiero w domu będę 15 sierpnia a chcialem to zrobic po 15.A w sobote mam inne mam plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja jednak odpadam, w sobote jade na pogrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To w końcu kiedy ten kampinos chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Po 15sierpnia.Zna ktoś dobrze te tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No dobra czyli nic nie koliduje. Godzina 10:00 metro kabaty, a kto chce wcześniej to do ustalenia w temacie na samej górze. Również tam głosowanie kto chce Kabaty, a kto Kampinos, wiwat demokracja: ), bo jednak jakiś użytkownik miał się tam wybierać w ten weekend, ale napisał że i może na Kabaty, więc wszystko w Waszych rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 eh sory...ja ten wypad przesuwam na inny termin.Jak pisałem to przyszłym roku na pewno się wybierzemy jak ktoś będzie chciał .Ale na mniejsze dystanse bardzo chętnie po jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.