foto29 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam coś mi stukało w pedale więć wykręciłem i wkręciłem od nowa.Zerwałem gwint tak,że pedał w ogóle się nie wkręca tylko wchodzi po lekkim włożeniu udaje się wkręcić pedał lewy . tu moje pytania przyspawać,tulejować czy może wymienić korbę ale tu 2 problem. stara korba była mniejsza mniej zębów nowa ma więcej zębów nie będzie to przeszkadzac? A może da się odkręcić to: To i wymienić na zęby z 2 korby Galeria zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Tulejowanie o ile znajdziesz zakład, ktory to starannie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Tulejowanie o ile znajdziesz zakład, ktory to starannie zrobi. zakładu raczej nie znajdę a ta 2 korba nie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Możesz mieć problemy z łańcuchem (będzie za krótki) i być może będziesz potrzebował suportu o innej długości. Przełożyć zębatek się nie da, gdyż w jednej mocowane są w czterech miejscach, a w drugiej korbie w pięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 To może wymienić korbę, łańcuch, zębatke. wtedy będzie dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 piszę tu znowu bo wymyśliłem nową rzecz. gdybym dokupił samo ramię do korby i wymienił czy ta korba jest rozbieralna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.