miok Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Hej, ma ktoś te lampki: CYKEL-GEAR? Czytałem jakie ma wady i poradzę sobie z nimi, ale interesuje mnie jasność - widać je w ogóle w porównaniu do popularnych lampek tylnych za ~10zł (6 diód, 6 funkcji i urywający się uchwyt). Wyglądają tak:
Nastron Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 tamtych nie uzywalem ale wygladaja podobnie do Sigma DeOne : http://allegro.pl/item1067470499_komplet_tyl_i_przod_mini_lampek_de_one_sigma.html Sigmy swieca nawet nawet oczywiscie nie bedzie to halogen jak długie w samochodzie ale coś tam oświetli. jak masz jechac w totalnej ciemnosci to nawet bedziesz widzial. Osobiscie uzywam Merida De-One ale kolega ma te, i powiem ze zaskoczony byłem jak to świeci
gronom Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 ja kiedys dostalem w gratisie podobne diody tylko ze od kellysa i musze powiedziec ze niezly patent. mam taka z przdu malutka i sobie mruga i swieci naprawde niezle tak ze wszyscy jadacy z naprzeciwka swietnie mnie widza. polecam jesli chcesz byc widoczny a nie zalezy Ci na oswietleniu drogi przed Toba.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.