borscik2 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mam problem a mianowicie nie wiem jakie rękawiczki sobie kupić. Mam rower MTB i chciałbym sobie kupić jakieś rękawiczki do 40 zł. Jakie macie pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miok Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Polednik ma dobre w tej cenie, ostatnio są przeceny na mikesport.com.pl, jak nie to fajne są też GelTec (20-29zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jakie polecacie? Ja napiszę jakich nie polecam. Miałem rękawiczki Authora 2 miesiące w tej właśnie cenie. Po tym czasie się przetarły. Tutaj też trochę o rękawiczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borscik2 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A co sądzicie o rękawiczkach firmy Kellys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianox360 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 żadnych authorów, miałem za 70 i sie przetarły po paru ostrych rajdach. Kupiłem kellysa za 50 zł, myślałem, że to kolejna lipa ale wziąłem dla próby i okazało się, że są super. Na allegro znajdziesz za 37, 40zł. W sklepie też ci spuszczą jak powiesz po ile chodzą. A konkretnie to ten model: http://allegro.pl/item1093185685_rekawiczki_rekawice_kellys_race_black_xs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Polecam firmę Roeckl, ja kupiłem takie http://allegro.pl/item1083618550_najlepsze_rekawiczki_roeckl_gel_comfort_najtaniej.html i sprawują się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.