Xellon Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam mam taki problem otóż znalazłem 3 wiatrówki które mnie interesują i nie wiem którą kupić , ceny duża się nie różnią , lecz może ktoś z was miał z którąś z nich styczność i może coś doradzić ? Czekam na odp. 1.Mavic Helium 2.Endura Rebound 3.RaceFace Membrane Pozdr. Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaweksie Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Zobacz ostatni Bikeboard, jest tam fajne porównanie tych kurtek oraz jeszcze paru innych. Jak chcesz to Ci zeskanuje i prześlę. W tym miesiącu jest tez wszystko o SAGu, warto jednak kupić i schować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 @slaweksie jeśli byłbyś tak dobry to wrzuć cały albo chociaż najciekawsze tematy [np.: rzeczony SAG i kurtałki]. Dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Super pomysł myślę , że ułatwi mi wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.