Ekajana Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Jeśli nie powiedzie mi się wejście w 29 cali, pozostanie mi wybór pomiędzy tytułowymi rowerami. I albo odpuszczę wyższą półkę i zostanie na dentystę albo nie odpuszczę i pogodzę się z większym wydatkiem na 26 cali, co na Mazowsze chyba nie jest najleszszym pomysłem (wg. mnie) W pierwszej wersji mam do wyboru 14 kilogramowce Yukon i Alpina HT-500 to jest wydatek do 1500 zł. Mogą być wygodne do dalekiej turystyki, obydwa z tyłu mają deore. No ale Univegę mogę mieć już za 1300. Czy są jakieś różnice - amor, korby etc., które wskazują na któryś z nich? Moja waga 85 kg. Kolejna para to Author Context za 2300 i Giant Talon 3 za 2000 zł. Jeśli uda mi się gdzieś przymierzyć to w tę parę wciska się jeszcze Corratec X-Vert Motion za 2000 zł - co z tej pary zasługuje na uznanie, biorąc pod uwagę stosunek cena/jakość?
bunchu Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 http://www.el-bike.pl/ univega ht-500 jest w promocji za 1199zł !!! też przymierzam się do jej kupna i w tej cenie będzie to chyba lepszy wybór niż kross level a2. co o tym myślicie?
Ekajana Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Napisano 25 Czerwca 2010 Trzeba jeno patrzeć na korby, bo ta univega może mieć krótsze 170 a nie 175
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.