Sathgart Napisano 23 Czerwca 2010 Napisano 23 Czerwca 2010 Witam. Chciałbym sprzedać mój stary rower, jednak nie wiem, ile za niego mógłbym dostać. Rama: kona blast 19 calowa przerzutka tył/przód: shimano lx/shimano lx (świetny stan) korba: shimano deore (lekko poobijana widelec: rock shox judy tt z urwanym korkiem do regulacji (przejechane z 3-4 000 km) klamkomanetki: shimano xt (dość stare, ale w 100% sprawne) łańuch: przejechane z 400 km koło przód: shimano kupione rok temu koło tył: piasta shimano xt, obręcz , kupione na początku sezonu, kaseta shimano 8-rzędowa opony przód/tył: maxxis ignitor (bardzo dobry stan)/continental twister stan dobry, ale ma dziurę, którą zakleiłem dętką od środka hamulce przód i tył: shimano lx sztyca: hmm jakiś noname, ale jest długa siodło: selle san marco skn poobijane i lekko zdarte napisy kierownica: jakaś nietypowa średnica, był tylko jeden dostępny mostek pod nią linki są dość zużyte i póki co nie wymagają wymiany, ale już niedługo... Jutro wrzucę zdjęcia. Wszystko działa w 100%, nic nie strzela, nie trzaska itd. Proszę o pomoc
borscik2 Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 NO właśnie który rocznik? Myślę jak kolega wyżej koło 800-900 zł.
Sathgart Napisano 25 Czerwca 2010 Autor Napisano 25 Czerwca 2010 Ok, sprzedałem koledze. W jego imieniu pytam się, czy mając 500 zł, lepiej kupić sigmę bc-1909 + strój kolarski, czy wymienić jakieś części? Buty i pedały spd ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.