michal7187 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym prosić o rady, co do zakupu nowego roweru szosowego do kwoty 2000 zł. Trochę już przeczytałem postów na tym forum i wpadł mi w oko rower Merida Raod Race 880. Raczej chwalona jest ta firma i ten model rower też ma dobre oceny. Szczerze mówiąc, to jestem kompletnie zielony w tej materii. Nigdy nie miałem do czynienia z takimi rowerami (nawet nigdy na takim nie jechałem). Jestem otwarty także na inne propozycje rowerów. Ze względów finansowych (biedny studenty :]) będę raczej kupował rowerek w skelpie internetowym, bo można tam zaoszczędzić trochę grosza. Kupiłem już kilka rzeczy w sklepach internetowych i nigdy się nie zawiodłem. Chętnie przyjmę też wskazówki, w jakim sklepie warto jest dokonać zakupu (mieszkam niedaleko Łodzi). I na koniec ostatnie pytanie z kategorii głupich. Czy moja waga - trochę poniżej 90 kg,wzrost 187 cm, to nie za dużo jak na taki rodzaj rowerów. Kolarze raczej nie są wielkimi chłopcami :]. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi i wskazówki i proszę o więcej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.