Skocz do zawartości

[rower] kross do 1300

mar1712

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum, chce kupic rower do 1300zl. Rower bedzie sluzyl do jezdzenia po lesie, drobnych wertepach, po miescie, jestem wysoki mam 190cm i dosc ciezki 100kg. Spodobał mi sie ten rower, jednak ten rower w sklepach internetowych kosztuje wszedzie 1300 a u jednego Pana na allegro 1100. Nawet na stronie producenta jest cena 1300zl. Jak to mozliwe? Czy to nie jakas podróbka? A moze jakis inny polecacie rower w tej cenie i jaka wielkosc ramy? Pozdrawiam

Napisano

Jak by ja wybierał ktosa to bym wybrał krossa level a2 <Nowego> jest bardzo dobry zobacz jeszcze Meride Matts 10v.20v.40v ,MBIKE RENEGADE 0.3 tez nie jest zły ale poczytaj opinie innych użytkowników .

Napisano

Możesz poszukać u siebie w miescie Meridy Matts 40v przejedz sie nia i krossem zobaczysz na ktorym lepiej sie czujesz kross.No Merida to Merida to zaufana firma a na temat krossa nie bede sie wypowiadał bo mialem tylko jeden model i to jakis z marketu .

Napisano

W tej cenie można nawet wyrwać Levela A2 Disc XT 2009 z super osprzętem za taką kasę. Trzeba jedynie poszukać, popytać.

Potwierdzam poszukać trzeba- tego na forum jest już pełno. Szukać nie boli!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...