Skocz do zawartości

[serwis] Kross Warszawa

OdYn

Rekomendowane odpowiedzi

witam, w tym tyg. mam zamiar jechać na przegląd "zerowy" z rowerkiem do punktu kross'a w Warszawie i mam do Was małą prośbę - napiszcie, w którym z wymienionych punktów byliście i jak było :)

Adresy w Warszawie (punktów serwisowych):

ul. Ostrobramska

ul. Garażowa

ul. Kasprowicza

ul. Lusińska

ul. Janczarów

ul. Jastrzębowska

ul. Lucerny

ul. Ożarowska

ul. Świderska

pozdrawiam :)

• 9 miesięcy temu...

Jest przy metrze Stare Bielany na kasprowicza, ale zdecydowanie NIE POLECAM ! Chciałem, żeby mi odkręcili korbę, a oni zamiast odkręcić, to ją odcięli - rower niestety najprawdopodobniej na złom bo gwint zepsuty, chociaż mam nadzieje, że ktoś mądrzejszy jeszcze to naprawi.

• 2 miesiące temu...

Stary temat ale odgrzewam dla zainteresowanych...

Na przegląd zerowy podjechałem dwoma Krossami Trans Alp do serwisu na Mokotowie. Ulicy nie pamiętam, ale jest to serwis polecany przez Krossa. Mieści się w garażach a facet wydaje się kompetentny. Miałem 2 problemy: w moim niedziałająca lampka z dynamo a w damce ciężko działająca przerzutka. Co ciekawe wcześniej podjechałem do serwisu na Bemowie (bo było bliżej) i nic z dwoma problemami nie zrobili. Gościu z Mokotowa te usterki naprawił. Jeżeli ktoś będzie potrzebował namiarów proszę o PW, poszukam..

Pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...