Skocz do zawartości

[rower] Wheeler pro 59 2009r (mtb czy cross)

WaldekWolomn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zacznę od tego że mam 19 lat i ważę 110kg przy wzroście 185. rok temu za nim zrobiłem prawko jeździłem rowerem rowerem po 5h dziennie jednak seria nie fortunnych zdarzeń sprawiła że rower przeszedł na rentę inwalidzką. Rozważam teraz zakup wheelera pro 59 z 2009r za 2300zł bo mniej więcej tyle mam do wydania. Ale... zastanawiam się czy to rower który będzie dobry do moich celów. Asfalt, las, polne drogi. Szybka jazda może nawet wypad 350 km nad morze ale raczej nic szalonego w górzystym terenie i nie wiem czy ta maszyna się nada. Czy szerokie opony i skok 100mm nie wpłyną negatywnie na przyspieszenie i max prędkość. Z drugiej strony zawsze marzyłem o hydraulicznych tarczach i tak pięknym sprzęcie. Ciężka decyzja dla mnie być może dlatego że 2300zł to dla mnie bardzo dużo pieniędzy i jeśli okaże się to chybiony strzał nie będzie mnie stać na wymianę. Jeśli ktoś uważa że do mojego sposobu użytkowania lepiej nadał by się cross prosił bym o propozycje modeli w podanym przeze mnie przedziale cenowym. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...