puchaty Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 W myśl zasady: masz problem, napisz na forum, zgłaszam się z zapytaniem z czego zrobione są osłony, którymi oklejane są fabrycznie co lepsiejsze rowery lub które gdzieniegdzie w sieci można nabyć? Czy są to zwykłe folie czy może jednak jakaś wyższa technologia? Spotkałem się bowiem w ofertach internetowych z takimi produktami ale cena zwykle jest wysoka. Wg mmnie zbyt wysoka, jeśli miałaby to być zwykła folia. Proszę o info na ten temat od obeznanych lub korzystających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Pod łańcuch dętka/stara opona/neopren to już wedle uznania. Żeby nie było obcierek od pancerzy to ja stosuję taśmę izolacyjną, 2-3 warstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 taka folia grubsza trochę jest jakby "kauczukowa" ja z powodzeniem zastąpiłem ją folią/okleiną do mebli/szyb z castoramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sklep z art. dla plastyków i tak kupujesz folię do oklejania samochód. Uważaj, żebyś nie kupił takiej co potrafi lakier zerwać przy siłowym odklejaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Też o tym myślę.. Może ktoś ma jakiś fajny link do tanich bikeshield'ów? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Zwykła folia szybka się przetrze pod pancerzami. Są folie podłogowe-antyścieralne, sam mam takie naklejki w miejscach styku pancerza z ramą i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mogę Ci zaproponować to co sprzedaję. Jeśli naruszam regulamin reklamując swój towar w tym temacie proszę o usunięcie posta. NAKLEJKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 czasem jeszcze warto dać naklejkę na spód dolnej rury, co by się nie rysowała od kamieni lecących spod przedniego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.