Skocz do zawartości

[rower] Mongoose Otero Elite 2009

mwasalski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Z racji mojego pierwszego posta chciałem się przywitać, jestem Mateusz, 20 lat, 1,90m, student.. raczej wszystko. Teraz konkretnie. Chodzi mi o rower Mongoose Otero Elite 2009 na tej aukcji ALLEGRO.PL. Rower będzie raczej do wszystkiego. Oczywiście nie chodzi mi tutaj o DH czy jakiś ostry FR ale miasto, później zjechać ze szlaku i "polatać" w lesie (choć nie ukrywam, że mnie kusi coś lepszego i dostosowane bardziej pod FR ale patrz->kwota). Patrzałem jeszcze na tego Mongoose2 ale mam akurat do wydania 2 tys. Chciałbym poznać wasze opinie czy brać teraz czy może tak we wrześniu, gdzie myślę, że będę miał więcej pieniędzy ? I czy warto patrzeć na rowery używane tak jak np. Kona Stinky, który był na allegro za ok. 3000 złotych. Nie wiem jak to jest a propos sezonu, może poczekać do zimy i wtedy za czymś patrzeć ? Bo wolę dołożyć i poczekać niż kupić byle co. Nie chodzi mi, żeby teraz na chama kupić, po prostu mam ok. 2000 zł, które mogę przeznaczyć na co innego, np coś do domu. I jeszcze jedno, nie chce HT (tak dla informacji)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...