Pepton Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć, jestem świeżak, jeżeli chodzi o szosę, wiec mam pytanie czy znacie może jakieś ciekawe trasy szosowe (asfaltowe) między 60-200 km o małym natężeniu ruchu ? Zastanawiam się o jednej zaczynając wybrzeżem gdyńskim na czosnów(nie wiem czy jest jakas scieżka, żeby nie jechać krajową 7 ? ) i później w 579 -> 575-> 705 ->580... co o tym myślicie, da się przeżyć, nie rozjedzie jakiś tir ? trasa wydaję się ciekawa, ale pewnie nie ma pobocza... W ogóle nie musi być koniecznie z Warszawy, bo np. mam 1 super trasę z Mińska ok 110km na Liw i poprostu dojeżdzam samochodem. Nie wyobrażam sobie dojechać krajową 2... raz że droga jest tragiczna to jeszcze straszny ruch, jeszcze ok 6 rano dałoby radę, ale wracając już ok 12-13 cyrk straszny, nie mówiąc już o remontach... a z Mokotowa przez Most Siekierkowski do Mińska to ok 50 min, wiec nie jest źle. W ogóle szukam jakiś tras takimi zwykłymi nieoznakowanymi asfaltowymi drogami wiejskimi np. z okolic Piaseczna w stronę Grójca, później na Warkę byle był mały ruch i asfalt ? no nie wiem, jak ktoś zna to będę wdzięczny Pozdro. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 w warszawie klasykiem szosowym to jest pewnie nasielsk opis trasy znajdziesz tu http://www.rondobabka.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.