Skocz do zawartości

[zlot] pierwszy zlot 29erowców?

zgud

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zrodził się pomysł, co myślicie na temat I zlotu 29erowców??

skoro brać rowerowa, samochodowa, motocyklowa, RPG itd. etc. potrafi się zorganizować to może warto, aby wielkokołowcy spotkali się, pojeździli, wymienili opinie??

zapraszam do dyskusji i zgłaszania chęci do przyjazdu...

Napisano

Minutę temu pomyślałem o tym, żeby spotkać się przy okazji jakiegoś górskiego maratonu np Głuszyca Krynica co idealnie wpisuje się w ten temat ... taki przed zlot....

Napisano

hmm propozycja do rozpatrzenia, aczkolwiek zlot ma mieć charakter poznawczo - wypoczynkowy, z ewentualną zdrową rywalizacją, niekoniecznie maratonową...

proponuję wstępnie 2-4 dni w dowolnej lokalizacji, o której zadecyduje większość... oddzielnie od jakichkolwiek innych imprez

• 2 tygodnie później...
Napisano

No dobrze jak już pisałem pół :icon_lol: i ćwierć zloty .... Czytam że Śliski będzie w Szydłowcu - ktoś jeszcze się wybiera? Potem może Głuszyca?

Napisano

Po Szydłowcu... Kto był, naliczyłem jedno B1 z czarnymi goleniami po myjce, Ninera i Autora na starcie, Autora i Salsę na trasie. Koniec świata duże koło zdobywa Mazowię, kiedyś max spotykałem jedną osobę na gf... kto się przyzna?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...