Skocz do zawartości

[sztyca] Co myślicie o tym Zoom-SP-371

alfik4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Amortyzacja w sztycy za 30zł to jak amortyzator za 100zł. Ciężkie, uciążliwe i nie działa jak należy. Kup bez tej "sprężynki", będzie lżej i pewniej. Jeżeli koniecznie chcesz sztycę amortyzowaną z prawdziwego zdarzenia to musisz do ceny w/w dodać "jedno 0". ;-)

Napisano

ale tam nie ma 30 zł, a 39,90 :D

jak dla mnie wszystkie amortyzowane sztyce to tylko pół środki, od amortyzowania są amortyzatory, no ale prawda jest też taka, że nie jeździłem z takimi wynalazkami, więc chyba niepotrzebnie zabieram głos :D

Napisano

ale tam nie ma 30 zł, a 39,90 :)

jak dla mnie wszystkie amortyzowane sztyce to tylko pół środki, od amortyzowania są amortyzatory, no ale prawda jest też taka, że nie jeździłem z takimi wynalazkami, więc chyba niepotrzebnie zabieram głos :)

No cóż za aptekarska dokładność, godna pozazdroszczenia... .

Ramy self made kosztują xxxxx zł a makrokesze xxx zł, a nie wiadomo czemu przecież te drugie mają takie ładne malowanie i amortyzatory... [?].

Jeździłem na takim wynalazku. W Merida Crossway 8500 kiedyś takie montowali. Jeśli skrzypienie to oznaka amortyzowania nierówności nawet przy postoju to zapewniam, że jest ona aktywna tak długo jak tylko zasiędziesz na niej. :lol:

BTW. Właściciel tejże sztycy wywalił ją po miesiącu użytkowania... o czymś to świadczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...