alfik4ever Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Co myślicie o tym może ktoś śmiga na takiej sztycy: https://secure.centrumrowerowe.pl/13403115099/Zoom-SP-371_sztyca_amortyzowana_27_2x350mm_czarna/Produkt.aspx
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 Amortyzacja w sztycy za 30zł to jak amortyzator za 100zł. Ciężkie, uciążliwe i nie działa jak należy. Kup bez tej "sprężynki", będzie lżej i pewniej. Jeżeli koniecznie chcesz sztycę amortyzowaną z prawdziwego zdarzenia to musisz do ceny w/w dodać "jedno 0". ;-)
Flash3M Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 ale tam nie ma 30 zł, a 39,90 jak dla mnie wszystkie amortyzowane sztyce to tylko pół środki, od amortyzowania są amortyzatory, no ale prawda jest też taka, że nie jeździłem z takimi wynalazkami, więc chyba niepotrzebnie zabieram głos
alfik4ever Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 To fakt cena tej sztycy powala ciekawe tylko że sztyce bez amora są droższe hehe
ukaniex Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 ale tam nie ma 30 zł, a 39,90 jak dla mnie wszystkie amortyzowane sztyce to tylko pół środki, od amortyzowania są amortyzatory, no ale prawda jest też taka, że nie jeździłem z takimi wynalazkami, więc chyba niepotrzebnie zabieram głos No cóż za aptekarska dokładność, godna pozazdroszczenia... . Ramy self made kosztują xxxxx zł a makrokesze xxx zł, a nie wiadomo czemu przecież te drugie mają takie ładne malowanie i amortyzatory... [?]. Jeździłem na takim wynalazku. W Merida Crossway 8500 kiedyś takie montowali. Jeśli skrzypienie to oznaka amortyzowania nierówności nawet przy postoju to zapewniam, że jest ona aktywna tak długo jak tylko zasiędziesz na niej. :lol: BTW. Właściciel tejże sztycy wywalił ją po miesiącu użytkowania... o czymś to świadczy.
Flash3M Napisano 21 Czerwca 2010 Napisano 21 Czerwca 2010 żadna aptekarska dokładność, zresztą postawiłem stosowną emotikonke
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.