Skocz do zawartości

[Korba] Shimano Deore tc m590 w kolorz srebrnym 170mm

DuneR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Poszukuję korbyShimano Deore FC M590 n rok 2010 wkolorze srebrnym i długości 170mm.

Ale ciężko jest je w tej chwili dostać.

Ma ktoś morze jakieś namiary,lub zbędną kompletna sztukę?

Mogą taże być M533

Byłbym bardzo wdzięczny. Jk coś to gg: 6086181

Pozrawiam.

A tutaj się kontaktowałeś. Chwalą się, że mają na zamówienie, trzeba by było spróbować jak Ci zależy.

Owszem tak. Niestety chyba tylko i wyłącznie się chwalą bo dostepne są tylko (jaki i wszędzie) 175mm długości.

Żałuję bo na allegro się spóźniłem a wcześniej widziałem, a teraz nigdzie nie mogę takich znaleźć jak chcę.

Ajj i co tu zrobić.

Nawret widać u chwalipitów przekreślony koszyk tzn że nie można kliknąć bo śa niedostępne. Czarny kooszycek ozncza że są dostępne.

Jeszcze tutaj znalazłem...

No i coś tam znalazłem w trym powyżej, bo tzw. centrumrowerowe jakoś mi na moim kompie nie bardzo chciało chodzić. Swoją drogą to chyba jedyne miejsca gdzie jeszcze można te korby na tą chwil dostać ;-)

No nic dzieki za pomoc chlopaki ;-) Przydały się te namiary :] Pozdrowionka.

Ps Swoją drogą to podobno nawet u dystrybutora nie jest ten towar dostepny jak pytałem w innych sklepach itp.

Tak więc jakby ktoś teraz szukał tego co ja to tylko dwa sklepy podane wyżej :] ...jeszcze 7 sztuk zostało hehe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...