DuneR Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam. Poszukuję korbyShimano Deore FC M590 n rok 2010 wkolorze srebrnym i długości 170mm. Ale ciężko jest je w tej chwili dostać. Ma ktoś morze jakieś namiary,lub zbędną kompletna sztukę? Mogą taże być M533 Byłbym bardzo wdzięczny. Jk coś to gg: 6086181 Pozrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A tutaj się kontaktowałeś. Chwalą się, że mają na zamówienie, trzeba by było spróbować jak Ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuneR Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A tutaj się kontaktowałeś. Chwalą się, że mają na zamówienie, trzeba by było spróbować jak Ci zależy. Owszem tak. Niestety chyba tylko i wyłącznie się chwalą bo dostepne są tylko (jaki i wszędzie) 175mm długości. Żałuję bo na allegro się spóźniłem a wcześniej widziałem, a teraz nigdzie nie mogę takich znaleźć jak chcę. Ajj i co tu zrobić. Nawret widać u chwalipitów przekreślony koszyk tzn że nie można kliknąć bo śa niedostępne. Czarny kooszycek ozncza że są dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Koszyk jest przekreślony bo niby mają na zamówienie, no ale to jest niestety częsta praktyka sklepów internetowych, niby mają wszystko a jak przyjdzie co do czego to... W centrumrowerowym mają takie jak Cię interesują najedź myszką i kliknij Niby mają 4 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Zawsze możesz zapytać jeszczetutaj a tutaj masz jeszcze 4 sztuki z tego co widzę EDIT: O sekundy mnie ubiegł skubany Jeszcze tutaj znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuneR Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jeszcze tutaj znalazłem... No i coś tam znalazłem w trym powyżej, bo tzw. centrumrowerowe jakoś mi na moim kompie nie bardzo chciało chodzić. Swoją drogą to chyba jedyne miejsca gdzie jeszcze można te korby na tą chwil dostać ;-) No nic dzieki za pomoc chlopaki ;-) Przydały się te namiary :] Pozdrowionka. Ps Swoją drogą to podobno nawet u dystrybutora nie jest ten towar dostepny jak pytałem w innych sklepach itp. Tak więc jakby ktoś teraz szukał tego co ja to tylko dwa sklepy podane wyżej :] ...jeszcze 7 sztuk zostało hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayacek Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A może coś takiego http://www.allegro.pl/item1091703599_korba_deore_octalink_nowa_taniokazja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Zerknij do działu giełda. Jest akurat na sprzedaż srebrna Fc-m533 170mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.