Ninetysix Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witajcie, Pierwsze pytanie... kto słyszał o sklepie rowerowym ROWERoteka.pl Drugie pytanie, kto robił zakupy w sklepie rowerowy online ROWERoteka lub w sklepie FHU Gładysz w Tarnowskich Górach ? Kto wie że teraz na powitanie są rabaty dla nowych użytkowników w sklepie ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Z Twojej sygnatury dochodzę do wniosku, że masz coś wspólnego ze sklepem roweroteka, jeśli tak, to dlaczego nie spytasz się o opinie wprost, tylko w tak głupi sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ninetysix, drogo macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ceny są wyższe niż w stacjonarnym sklepie u mnie na wsi. Niestety, kiepsko zaczynacie. Wiadomo, że każdy chce zarobić, ale bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Z Twojej sygnatury dochodzę do wniosku, że masz coś wspólnego ze sklepem roweroteka, jeśli tak, to dlaczego nie spytasz się o opinie wprost, tylko w tak głupi sposób? W jakim sensie głupi ? Ja ten sklep lubię, dlatego go zachwalam, a chciałem obiektywnie zapytać najpierw. A po prostu pytam czy już jest znany w sieci i na allegro ten sklep wśród grona forumowiczów. coraz to nowe produkty są umieszczane, sklep rośnie w siłę... dajcie troszkę czasu i miejcie go na uwadze... bo co chwile wyskakuje a to na koncie allegro: roweroteka a to w sklepie nowe promocje, czy wyprzedaż-owe okazje. Ja polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 za korbe SLX 399 złociszy jestem w szoku... chyba drozej juz nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.