Skocz do zawartości

[rower]Cube

w81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może napisz o jakich modelach chciał byś się dowiedzieć albo chociaż jakiego typu... Ogólnie produkty marki Cube są wykonane bardzo starannie, a ramy cechują się dużą sztywnością i wytrzymałością co jest okupione ogromną wagą...

Napisano

Ramy są fajne bardzo :) Sama miałam kiedyś Cubusia :down: Szkoda, że Cube nie sprzedaje samych ram, wtedy bym brała ramę ich marki.. Ale chcę kupić sobie szosę z Cube :)

Widziałam na żywo Cube Fritzz - piękny rower, rama boska... ehh... Szkoda, że za takie coś trzeba 10 tys. zł zapłacić...

A wracając do tematu - Ramy Cube są krótkie np. w porównaniu do ram Treka.

Napisano

Owszem, ramy Cube(przynajmniej moja z modelu LTD CC) są krótkie, ale sztywne i bardzo zwrotne, w moim przypadku waga 1899gramów przy rozmiarze 18" to nie jest jakaś tragedia. Jeżeli chodzi o kompletne rowery tej marki to z zewnątrz wszystko ładnie, ale w moim przypadku niestety do pełnego osprzętu XT wciśnięto kasetę i łańcuch Deore... Szybko zostały zmienione:) Ogólnie uważam że są warte zainteresowania.

Napisano

chodzi mi o ten rower

http://www.centrumrowerowe.pl/005457/Cube-ANALOG_Black%27n_Grey_2010/Produkt.aspx ale również myślałem nad MERIDA MATTS 60-D ale firma u której chciałem zakupić ten rower niestety nie posiada tego modelu w rozmiarze 22" i zaproponowali mi http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_archive_detail&product_id=17919&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=225&subcat_id=229 w cenie 1699zl napisali ,że to jest odpowiednik MERIDY. Może ktoś z was mi doradzi co zakupić do kwoty 2300zl i czy warto kupować rower przez internet czy lepiej w jakimś stacjonarnym sklepie.

Napisano

Ramy są fajne bardzo :) Sama miałam kiedyś Cubusia :) Szkoda, że Cube nie sprzedaje samych ram, wtedy bym brała ramę ich marki.. Ale chcę kupić sobie szosę z Cube :)

Widziałam na żywo Cube Fritzz - piękny rower, rama boska... ehh... Szkoda, że za takie coś trzeba 10 tys. zł zapłacić...

A wracając do tematu - Ramy Cube są krótkie np. w porównaniu do ram Treka.

Może Ski Team nie sprzedaje, ale na allegro w i sklepach internetowych można zdobyć...

Ja niedawno złożyłem rower na ramie LTD Pro 2010, a czy jest sztywna i wytrzymała to mogę powiedzieć wieczorem.

Miałem w sobotę niezłego crasha, wjechał we mnie centralnie w bok inny biker przy prędkości ok 25-30 (z górki leciał)

Przednia przerzutka raczej do wymiany, korba pewnie też, drżę czy rama cała, dziś wieczorem mi go przywiozą.......

PS... kupuję kask, sory za offtopa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...