w81 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 czy ktoś może napisać coś o rowerach tej firmy CUBE
Lextalionis Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Może napisz o jakich modelach chciał byś się dowiedzieć albo chociaż jakiego typu... Ogólnie produkty marki Cube są wykonane bardzo starannie, a ramy cechują się dużą sztywnością i wytrzymałością co jest okupione ogromną wagą...
Lextalionis Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Nie ma znaczenia... Są wytrzymałe i ciężkie. No i całkiem ładne moim zdaniem
Cuberider Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Konkretnie napisz co Byś chciał wiedzieć ??
Saovine Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Ramy są fajne bardzo Sama miałam kiedyś Cubusia Szkoda, że Cube nie sprzedaje samych ram, wtedy bym brała ramę ich marki.. Ale chcę kupić sobie szosę z Cube Widziałam na żywo Cube Fritzz - piękny rower, rama boska... ehh... Szkoda, że za takie coś trzeba 10 tys. zł zapłacić... A wracając do tematu - Ramy Cube są krótkie np. w porównaniu do ram Treka.
hheniek1987 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Owszem, ramy Cube(przynajmniej moja z modelu LTD CC) są krótkie, ale sztywne i bardzo zwrotne, w moim przypadku waga 1899gramów przy rozmiarze 18" to nie jest jakaś tragedia. Jeżeli chodzi o kompletne rowery tej marki to z zewnątrz wszystko ładnie, ale w moim przypadku niestety do pełnego osprzętu XT wciśnięto kasetę i łańcuch Deore... Szybko zostały zmienione:) Ogólnie uważam że są warte zainteresowania.
w81 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Napisano 21 Czerwca 2010 chodzi mi o ten rower http://www.centrumrowerowe.pl/005457/Cube-ANALOG_Black%27n_Grey_2010/Produkt.aspx ale również myślałem nad MERIDA MATTS 60-D ale firma u której chciałem zakupić ten rower niestety nie posiada tego modelu w rozmiarze 22" i zaproponowali mi http://www.kellys-bicycles.com/index.php?id=pl_archive_detail&product_id=17919&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=225&subcat_id=229 w cenie 1699zl napisali ,że to jest odpowiednik MERIDY. Może ktoś z was mi doradzi co zakupić do kwoty 2300zl i czy warto kupować rower przez internet czy lepiej w jakimś stacjonarnym sklepie.
daro77 Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Ramy są fajne bardzo Sama miałam kiedyś Cubusia Szkoda, że Cube nie sprzedaje samych ram, wtedy bym brała ramę ich marki.. Ale chcę kupić sobie szosę z Cube Widziałam na żywo Cube Fritzz - piękny rower, rama boska... ehh... Szkoda, że za takie coś trzeba 10 tys. zł zapłacić... A wracając do tematu - Ramy Cube są krótkie np. w porównaniu do ram Treka. Może Ski Team nie sprzedaje, ale na allegro w i sklepach internetowych można zdobyć... Ja niedawno złożyłem rower na ramie LTD Pro 2010, a czy jest sztywna i wytrzymała to mogę powiedzieć wieczorem. Miałem w sobotę niezłego crasha, wjechał we mnie centralnie w bok inny biker przy prędkości ok 25-30 (z górki leciał) Przednia przerzutka raczej do wymiany, korba pewnie też, drżę czy rama cała, dziś wieczorem mi go przywiozą....... PS... kupuję kask, sory za offtopa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.