BRO Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam. Planuje wybrać się do Zakopanego z Kwidzyna tylko mam problem nie mogę znaleźć dróg żeby ominąć krajowe mapa google zaczyna mnie denerwować . Może macie jakieś swoje trasy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna119 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ostatnio zauważyłem, że targeo.pl lepiej sobie radzi z bocznymi dróżkami, ale jeszcze lepsze pod tym względem jest zumi.pl Praktycznie każda dróżka zaznaczona na zumi.pl nadaje się na rower. Poza czerwonymi, bo to główne ;] Wyznacz sobie miasta, przez które chcesz jechać/punkty, które chcesz odwiedzić, a potem szukaj bocznych dróg pomiędzy nimi. Gotowca nikt ci nie da, bo każdy ma inne preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzięki. Już wiem jak to działa . Znalazłem nawet fajną trasę na "żółtych" drogach i jeden odcinek na czerwonej , ale to jeszcze dopracuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.