MarcinGoluch Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ahoy! Jak zapewne wielu z Was zauważyło po Zlocie powstał pomysł kolejnego forumowego trip'u. Z racji, że kilka osób wspomniało o Singieltracku pod Smrkiem stwierdziłem, że warto się temu przyglądnąć. Tak to wygląda: Decyzja zapadła lecimy 10Lipca. Są chętni na jeden dzień, są chętni na dłuższy wypad. Ta kwestia do rozstrzygnięcia dla każdego indywidualnie. Noclegów w rejonie Smrk'u jak i po stornie polskiej na pewno nie brakuje. Aaaaa i szykują się namiotowcy jak np. Jarek25 który zachorował nieodwracalnie i drugi raz w ciągu półtora miesiąca przyjedzie z Wiednia żeby z nami polatać. Szacunek kolego, że Ci się chce ! Trochę czasu zostało i wątek na pewno się będzie rozrastał. Ja z kilkoma osobami lecę z Rawicza. Liczę, że dołączą ludziska z Poznania i Rudy Śląskiej . Ktoś chętny zapraszam?! Robimy replay Zlotowy . Pozdrawiam! Marcin GG3682135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jednodniowy wypad na sobotę? Powrót w niedzielę? Myślę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Nom ja akurat myślałem TYLKO nad sobotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Niestety.. za daleko jak na weekend Udanej zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wczoraj stamtąd wróciłem Trasę podczas 5-cio dniowego pobytu przejechałem 4 razy. naprawdę jest warto tam pojechać. Zbieram się do napisania relacji i opisu trasy, ale póki co jestem padnięty i nie mam chęci. Może jutro koło południa pokuszę się o napisanie opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Eh górki moje górki. Bawcie się dobrze, jak byście chcieli jakąś dodatkową traskę , to napiszę gdzie warto. Ja jestem niestety uziemiony we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 @pawel1315 a jaka jest cena przejazdu tego singletreka? płaci się za jednorazowy przejazd czy są jakieś karnety dniowe, kilkudniowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Trasa jest darmowa, brak karnetów obsługi itd. Niedługo powstaną też takie po naszej stronie granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 No i jest nas obecnie 5osób. Ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Może się pojawię, macie jakąś traskę zaplanowaną czy tylko singiel ? Byłem pod koniec października, dzień krótki i starczyło czasu na 3 pętle i wjazd na Smrka. Teraz chętnie objechałbym trochę Jizery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evo88 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 No przydała by się długość traski i inne dane. Sam się zastanawiam teraz. Jeśli można to nawet fajnie było by wyznaczyć traskę na bikemap.net, były by od razu przewyższenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Panowie czy do WC tez chodzicie ściśle wytyczonymi ścieżkami o określonej godzinie? Plan jest taki, że o 5 wylatujemy z Rawicza, ok 6.30 przepakowujemy się w lubinie do auta Daida. Następnie lecimy na 2auta w 6osób na Smerk. Innych planów brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Nocleg załatwiony. Jeśli ktoś jest chętny pośmigać dłużej niż jeden dzień to piszcie. Ja zostaję do środy - Przesieka - 8km na zachód od Karpacza. Właściciel mówi, że Karcher stoi i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 fajowo. ja się tam też wybieram ale dopiero po 24tym lipca będziemy "w okolicy" na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drWatson Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 hej. drodzy koledzy, których spotkaliśmy w sobotę mamy jedną fotkę z Wami: http://picasaweb.google.pl/mpiotrowski.w/GoryIzerskieISingletreckPodSmrkem#5494061016710983746 jakbyście wrzucali gdzieś linkę to podrzućcie aha. i dzięki wielkie za polecenie rychlebskich ścieżek - za######iaszcza miejscówka! wracając wskoczyliśmy na jedno okrążenie - super miejsce, polecam! pozdrawiam dr_watson enduro69.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ano koledzy pojeździli, a fotek to już wrzucić nie raczą. czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 fotki z wyprawy dolnośląsko-wielkopolskiej http://picasaweb.google.pl/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkiem10072010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Faktem jest, że fotek krajobrazu takich jak w Pieninach tu nie zrobisz, tu poprostu fajnie jeździ się na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Relacja pojawi sie w dzisiaj lub w dniu jutrzejszym ale moge powiedzieć, że było ZAIŚCIE ! Ktoś w przygotowanie Singla włożył kupe roboty. Nie było się praktycznie do czego czepić. Czysto, ładnie i końcówka nie przejezdna dla ludzi z kierami powyżej 700mm . Ahia i podstawa to parkować za miastem przy beczce, a nie w połowie trasy na parkingu leśnym. Dzięki Wszystkim których spotkaliśmy na trasie i którzy ruszyli z nami czyli m.in. Węgorz, Watson, Hajmdal(emtb), Mortis(emtb), Kolega z Rawicza(emtb), Jarek wraz z Kolegą z Wiednia. Rychlebskie już w Sierpniu więc smarować łańcuchy i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Ahia i podstawa to parkować za miastem przy beczce, a nie w połowie trasy na parkingu leśnym. Jak dla mnie lepiej było ruszać z parkingu w lesie. Na początek mały podjazd singlem, potem masakryczny podjazd asfaltem, a potem to już cieszyć się jazdą z górki, aż do beczki. Potem mały podjazd i znów zjazd, aż do lasku. Asfaltowy podjazd w połowie trasy może zniechęcić, dlatego wg mnie lepiej pokonać go od razu Relacje dodaj do tego tematu LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (ciach...) Rychlebskie już w Sierpniu więc smarować łańcuchy i lecimy Czekam na więcej szczegółów nt tej wyprawy. Dla mnie odległość już znośna, więc jestem wstępnie zainteresowany. Razem z "kluchą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.