Skocz do zawartości

[trasa]Sinletrack pod Smrkiem - jedziemy 10 Lipca

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Ahoy!

Jak zapewne wielu z Was zauważyło po Zlocie powstał pomysł kolejnego forumowego trip'u.

Z racji, że kilka osób wspomniało o Singieltracku pod Smrkiem stwierdziłem, że warto się temu przyglądnąć.

Tak to wygląda:

Decyzja zapadła lecimy 10Lipca. Są chętni na jeden dzień, są chętni na dłuższy wypad. Ta kwestia do rozstrzygnięcia dla każdego indywidualnie. Noclegów w rejonie Smrk'u jak i po stornie polskiej na pewno nie brakuje. Aaaaa i szykują się namiotowcy jak np. Jarek25 który zachorował nieodwracalnie i drugi raz w ciągu półtora miesiąca przyjedzie z Wiednia żeby z nami polatać. Szacunek kolego, że Ci się chce :icon_lol:!

Trochę czasu zostało i wątek na pewno się będzie rozrastał. Ja z kilkoma osobami lecę z Rawicza. Liczę, że dołączą ludziska z Poznania i Rudy Śląskiej :icon_lol:.

Ktoś chętny zapraszam?! Robimy replay Zlotowy ;).

Pozdrawiam!

Marcin

GG3682135

• 2 tygodnie później...

Wczoraj stamtąd wróciłem ;) Trasę podczas 5-cio dniowego pobytu przejechałem 4 razy. naprawdę jest warto tam pojechać. Zbieram się do napisania relacji i opisu trasy, ale póki co jestem padnięty i nie mam chęci. Może jutro koło południa pokuszę się o napisanie opinii.

hej.

drodzy koledzy, których spotkaliśmy w sobotę :)

mamy jedną fotkę z Wami: http://picasaweb.google.pl/mpiotrowski.w/GoryIzerskieISingletreckPodSmrkem#5494061016710983746

jakbyście wrzucali gdzieś linkę to podrzućcie

aha. i dzięki wielkie za polecenie rychlebskich ścieżek - za######iaszcza miejscówka! wracając wskoczyliśmy na jedno okrążenie - super miejsce, polecam!

pozdrawiam

dr_watson

enduro69.pl

Relacja pojawi sie w dzisiaj lub w dniu jutrzejszym ale moge powiedzieć, że było ZAIŚCIE !

Ktoś w przygotowanie Singla włożył kupe roboty. Nie było się praktycznie do czego czepić. Czysto, ładnie i końcówka nie przejezdna dla ludzi z kierami powyżej 700mm :D. Ahia i podstawa to parkować za miastem przy beczce, a nie w połowie trasy na parkingu leśnym.

Dzięki Wszystkim których spotkaliśmy na trasie i którzy ruszyli z nami czyli m.in. Węgorz, Watson, Hajmdal(emtb), Mortis(emtb), Kolega z Rawicza(emtb), Jarek wraz z Kolegą z Wiednia.

Rychlebskie już w Sierpniu więc smarować łańcuchy i lecimy ;)

Ahia i podstawa to parkować za miastem przy beczce, a nie w połowie trasy na parkingu leśnym.

Jak dla mnie lepiej było ruszać z parkingu w lesie. Na początek mały podjazd singlem, potem masakryczny podjazd asfaltem, a potem to już cieszyć się jazdą z górki, aż do beczki. Potem mały podjazd i znów zjazd, aż do lasku.

Asfaltowy podjazd w połowie trasy może zniechęcić, dlatego wg mnie lepiej pokonać go od razu :(

Relacje dodaj do tego tematu LINK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...