Artursx1 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Przeglądając ostatnio różne filmy rowerowe zauważyłem ten : Koleś wymiata na tej szosówce . Ciekawe ile ile kół zniszczył ? Zapraszam do oglądania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Haha. Najbardziej spodobało mi się zjeżdżanie z tej betonowej góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Że co????? :O Jak to zobaczyłem to z krzesła spadłem Ale widocznie wszystko jest możliwe P.S. Kół to musiał trochę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 miazgun nierealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Koleś ładnie wymiata najlepsze było z tymi skałkami na plaży i z betonową górą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Niesamowite że zrobił Backflipa na dircie na SZOSÓWCE ! Koleś ma niezły skill . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Mnie rozwalił na skateparku i z tymi skałkami na plaży ale góra z betonu też była prze kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBjohny Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 eeee pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Mnie gościu po prostu wszystkim rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeCoR Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Co za agent, jak ładnie śmigał po tych murkach. Po prostu to graniczy z cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 film kozak! nie chciałbym widzieć swojej twarzy gdy to oglądałem, pewnie wyglądałem jak dureń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Koles wymiata:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.