shadow00x Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie odnośnie złamania ramy rowerowej. Czy często to się zdarza? Chciałbym uprawiać Downhill ale na razie nie mam super roweru, Bez tylniego Amortyzatora i własnie tutaj się boje czy rama była by w stanie się złamać? Pozdrawiam
Artursx1 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Każdą rame da się połamać nawet FS . Rama najczęściej łamie się od zbyt wysokiego widelca , od zamocno wyciągniętej sztycy . Jeśli masz ramę typową do grawitacji , i nie wsadzisz do nie żadnej dwópółki to spokojnie wytrzyma . Napisz jeszcze jaką masz ramę .
shadow00x Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Napisano 20 Czerwca 2010 Moja rama jest ze sklepu Zasada Rowery. Ale na tej ramie wiadomo że cudów nie zrobie ale na pewno pośmigac się da.
arroyo Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Powiedz jaki jest to konkretnie model roweru.
TocaS Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Zapoznaj się z regulaminem forum pkt 2b, 2e - temat wyedytowany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.