rs8 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 W starym rowerze niedziałają mi własnie dane hamulce . W ogóle nie hamują podćiąganie linki nic nie daje przedni w ogóle nie styka klocków z tarczą . Chciałbym żebyscie Mi panowie pomogli ponieważ chce go zrobić jeszcze do zkatwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 W starym rowerze niedziałają mi własnie dane hamulce . W ogóle nie hamują podćiąganie linki nic nie daje przedni w ogóle nie styka klocków z tarczą . Chciałbym żebyscie Mi panowie pomogli ponieważ chce go zrobić jeszcze do zkatwania A mógłbyś tak ociupinkę bardziej zrozumiale opisać co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati123 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 podciągnij linkę przy zacisku i jak to nie pomorze wyreguluj nieruchomy klocek tak aby znajdował się bliżej tarczy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Próbowałem podciągac linke , i ustawic klocek ale to nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.