GetoX Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam, Ponieważ w najbliższym czasie (czyt. 2 tygodnie) zamierzam kupić sobie rower, postanowiłem przeanalizować poszczególne marki w kryterium cenowym do 2 700zł: Ghost, Cube, Merida, Unibike, Author, Giant, Kross, Kellys Rowery jakie zakwalifikowały się do listy wyboru: 1. Cube ACID faworyt 2. Kross Level A6 3. Matts TFS Trail 400-D 4. Giant Talon 3 Disc 5. Kellys Salamander Grey Starałem się ułożyć rowery w kolejności od najlepszej do najgorszej oceny wg. mnie. Bardzo proszę o opinię czy mój wybór z powyższej listy jest słuszny. Czy może jakaś markę/rower przegapiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 A może Unibike Expert? http://www.allegro.pl/item1081254960_unibike_expert_2009_wyprzedaz.html Tu masz rocznik 2009 z lepszym amortyzatorem ale gorszą korbą niż rocznik 2010. Osprzęt najlepszy z podanych, do tego trochę bardziej wszechstronny od reszty ze względu na amor 120mm, który zawsze można zmniejszyć jeśli Ci to przeszkadza. Do tego w Expercie masz bardzo dobre hamulce (bardzo często polecane Elixiry) czy przerzutki XT. Ogólnie rzecz biorąc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 I co? Kupiłeś już rower? Ja zastanawiam się nad tym Cubem i jestem ciekawy opini pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.