piateks Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Mają być burze ale to bardziej po południu myślę. Ja też nie mam błotników więc bez obaw. Możemy się spotkać na metrze młociny o godz. 12stej i myślałem by się wybrać w kierunku Nowego Dworu Mazowieckiego, Pomiechówka. Już nawet mam obmyśloną trasę. Będzie koło 70-80 km. A jak pogoda pozwoli to możemy i więcej spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Mają być burze ale to bardziej po południu myślę. Ja też nie mam błotników więc bez obaw. W sumie to się nie rozpuszczę w razie czego. Ale czuć chlastającą błotnistą wodę - średnia przyjemność. Nie wiem czy się wyrobię. Dajcie jakiś kontakt telefoniczny. Jak mnie do tej 12 nie będzie i nie przedzwonię to jedźcie beze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ja jestem chetny na wspolne treningi. Mieszkam w Piastowie, ale dojechac moge wszedzie w okol wawy. Piszcie na razie nie mam pracy wiec moge sobie trenowac w tygodniu w praktycznie bez ograniczen. gg 3442829 Jeżdzę zdecydowanie po szosie, ale mam gorala wiec do lasu tez pojade. na gg jestem prawie caly czas jako niewidoczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nusch Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 W tym roku też coś trenujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejsulich Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam. Mieszkam w Legionowie i szukam towarzystwa do wspólnych treningów/jazd po szosie. Mój średni dystans to 50 km. Tempo jazdy dostosuję do partnera. Dysponuję czasem przez cały tydzień. Mój telefon 504171655. Pozdrawiam. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.