Skocz do zawartości

[wspólne treningi] Ścigatornia warszawska

ins4ne

Rekomendowane odpowiedzi

Z własnych obserwacji zauważyłem, że w jeździe dają z siebie dużo więcej mając kogoś przed i/lub za sobą. Jeśli są tu podobne osoby to zapraszam na podwarszawskie wypady w nieco szybszym niż spacerowe tempie.

Średnio jeżdżę co drugi dzień na trasach 35-60km w okolicach Konstancina/Kampinosu ale jestem też otwarty na wszystkie inne ciekawe propozycje z podjazdami włącznie.

Zaznaczam, że żaden ze mnie terminator ale od czego są właśnie treningi :)

ins4ne nie bądź złośliwy :P.

Rower poskładany... prawie... okazało się, że prowizoryczny przerzutka którą kupiłem nie nadaje się więc teraz muszę szukać kolejnej prowizorki. Chyba kupię XT'ka używanego z alledrogo. :)

Więc w następnym tygodniu będę już gotów do jazdy, w prawdzie bez odzienia kolarskiego ale bez tego da się jeździć i nie będę się wykręcał. :teehee:

No to ja muszę powiedzieć,że też chętnie się przyłącze do wspólnych treningów ostatnio z peptonem jechałem i dystans nam wyszedł jakieś 100 km...a średnia 26...chyba mieliśmy jedną przerwę :icon_wink:

piateksmoże byśmy pojechali z Łomianek lub gdzieś solca troche przez kpn lub jakąś drogą do Błonia czy Podkowy i byśmy sie tam rozdzielili no chyba,że chciałbyś aż do Piaseczna jechać cczy gdzieś w tamte strony?Ale to w sierpniu dopiero.Może ktoś inny chętny?

Hmm no można pomyśleć by zrobić taką pętelkę do Błonia. Do Piaseczna chyba by mi sie nie chciało więc bardziej bym pewnie odbił w kierunku wawy B). Wolałbym teraz coś pojeździć bo z kolei ja na początku sierpnia wyjeżdżam :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...