ins4ne Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Z własnych obserwacji zauważyłem, że w jeździe dają z siebie dużo więcej mając kogoś przed i/lub za sobą. Jeśli są tu podobne osoby to zapraszam na podwarszawskie wypady w nieco szybszym niż spacerowe tempie. Średnio jeżdżę co drugi dzień na trasach 35-60km w okolicach Konstancina/Kampinosu ale jestem też otwarty na wszystkie inne ciekawe propozycje z podjazdami włącznie. Zaznaczam, że żaden ze mnie terminator ale od czego są właśnie treningi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 W najbliższym tygodniu prawdopodobnie będę miał już złożony rower [uzależnione jest to od terminu dostarczenia paczki z wagą ] więc chętnie wyskoczę jeśli będzie to nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarcz Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 witam, ja tez jestem chetny pojezdzić, nie jestem najlepszy ale moze dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Jak tam idzie składanie roweru? BTW żeby uzależniać jazdę od zważenia blaszaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ins4ne nie bądź złośliwy . Rower poskładany... prawie... okazało się, że prowizoryczny przerzutka którą kupiłem nie nadaje się więc teraz muszę szukać kolejnej prowizorki. Chyba kupię XT'ka używanego z alledrogo. Więc w następnym tygodniu będę już gotów do jazdy, w prawdzie bez odzienia kolarskiego ale bez tego da się jeździć i nie będę się wykręcał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Bajk już poskładany więc jeśli chcesz to możemy wyskoczyć gdzieś goldbloom z forum jest jeszcze chętny więc proponuję np. przyszły poniedziałek. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Gdzie jeździcie i z jaką średnią może bym się podłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Po Kampinosie (las), dzisiaj po 15, średnia - byle powyżej 20km/h, bez przesady z tą średnia, wiadomo, że można się dostosować. Warunek - sprawny rower. Dystans 40-60km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 No to ja muszę powiedzieć,że też chętnie się przyłącze do wspólnych treningów ostatnio z peptonem jechałem i dystans nam wyszedł jakieś 100 km...a średnia 26...chyba mieliśmy jedną przerwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Aha, jeżdżę MTB i NIE po szosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 widzę że zaczynacie wracac do ustawek. Brawo. wpisujcie gdzie, kto, kiedy i np.gg aby kontakt był szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wpshe Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 hej.. Ja też chętnie bym z kim pojeździła w tempie ciut bardziej extremalnym niż żółwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 widzę że zaczynacie wracac do ustawek. Brawo. wpisujcie gdzie, kto, kiedy i np.gg aby kontakt był szybszy Jako moderator powinnaś dawać przykład i integrować się z nami. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ja też bym chętnie z kimś pojeździł . Tylko bardziej preferowałbym po szosie. Jakoś nuży mnie jazda po lesie . Pasowałby mi wtorek bądź środa za tydz. godz po południowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 ooo to ja się przyłączam mam szosę .Tylko muszę dokupić jeszcze dwię dętki zapasowe + do Górala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 JA będę chętny na jazde ale w Sierpniu. Szosą lub MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 też się piszę gg 8477709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 15 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ja mam górala ale będę miał założone opony szosowe To tak jak mówie środek tygodnia byłby optymalny, godz. 17-18. A okolice bardziej na północ wawy bym preferował - Łomianki, Nowy Dwór, Pomiechówek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 piateksmoże byśmy pojechali z Łomianek lub gdzieś solca troche przez kpn lub jakąś drogą do Błonia czy Podkowy i byśmy sie tam rozdzielili no chyba,że chciałbyś aż do Piaseczna jechać cczy gdzieś w tamte strony?Ale to w sierpniu dopiero.Może ktoś inny chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hmm no można pomyśleć by zrobić taką pętelkę do Błonia. Do Piaseczna chyba by mi sie nie chciało więc bardziej bym pewnie odbił w kierunku wawy . Wolałbym teraz coś pojeździć bo z kolei ja na początku sierpnia wyjeżdżam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 ja tez na poczatku sierpnia wyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dla mnie właściwie może być gdziekolwiek, byle większość była poza szosą i dało się w miarę szybko dojechać z Centrum. Po 16. Dystanse powyżej 40km, średnia powyżej 20km/h w lesie. GG: 6060987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jeżeli o mnie chodzi to pracuję co drugi dzień, więc jeżeli ktoś chętny na jazdę, to proszę o info i jakoś się dogadamy Oczywiście start gdzieś w Warszawie, gdyż stąd pochodzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piateks Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 To co powiecie na sobotę koło godz. 12stej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwi Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ponoć w weekend ma padać. A ja mam pół błotnika A gdzie chcecie jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.