Suja15 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam was niedawno zakupiłem tower meride matts 40v i niepokoi mnie amortyzator jest jakis nietypowy tzn model SR XCT V2 100 Lockout czy to jest dobry amortyzator ??? wydaje sie bardzo chudy i długi jak w rowerze miejskim , a nie terenowo - szosowym . Czy on mi sie nie rozwali na trasach wyboistych min. w lesie i po wybojach ?Licze na wasze odpowiedzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Cud techniki to to nie jest, jakoś się ugina. Jak nie będziesz skakał to raczej się nie rozwali, ale pamiętaj o jego regularnej konserwacji bo ma słabe uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Jazdę po wertepach czy lesnych wyboistych trasach spokojnie wytrzyma, tylko tak jak napisał kolega wyzej, skakać tym nawet nie próbuj i pamietaj o konserwacji Edytowane 19 Czerwca 2010 przez safian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 aha dzieki wam ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi